miercuri, 14 aprilie 2010

Milioane de euro pentru "Casa Domnului"

Nu avem autostrazi ,din punct de vedere economic nu producem nimic,singura economie care mai mergea era cea bazata pe specula,de ce s-ar investi de exemplu in agricultura?E mai bine sa luam rosii din turcia etc..De ce sa investim in invatamant?bINE AICI INTELEG DE CE...FIINDCA INVATAMANTUL PRACTIC NU EXISTA..elevii reprezinta o 'marfa'..daca profesorii vor sa inghete anul o pot face ,insa elevii ce vina au..ca s-au nascut in Romania cred.De ce nu se investeste in locuri de munca pentru tineri?Ca sa devina si ei angajati ,pana atunci sunt "colectionari de diplome".De ce sa nu se mareasca pensiile oamenilor care au muncit o mare parte din viata lo,?sa poata sa traiasca si ei decent?....acest articol preluat de pe www.ziare.com a facut lumina! .. ..Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, va participa joi la deschiderea programului Pastele in Bucovina, organizat de Consiliul Judetean Suceava si va vizita Targul de Pasti din piata centrala a municipiului Suceava.

Ea va semna acolo trei contracte finantate prin Programul Operational Regional, care vizeaza restaurarea, conservarea si modernizarea infrastructurii conexe a manastirilor Dragomirna, Moldovita si respectiv Sucevita, din nordul Moldovei, informeaza un comunicat al ministerului remis Ziare.com.

Cele trei proiecte, cu o valoare de peste 9 milioane euro, prevad lucrari de restaurare si modernizare a manastirilor aflate in patrimoniul cultural al Romaniei.

Proiectul de restaurare si modernizare a manastirii Dragomirna prevede lucrari de amenajare si reabilitare a cladirilor ce alcatuiesc ansamblul incintei, restaurarea si conservarea iconostasului si a componentelor artistice ale bisericii, refacerea pavimentului de acces, imprejmuirea manastrii, realizarea iluminatului arhitectural al cladirilor, instalarea unei centrale termice, realizarea unui punct de informare turistica in curtea interioara a manastirii, amplasarea unui sistem audioghid in format digital si punerea la punct a sistemului informatic al manastirii.

Proiectul derulat la manastirea Moldovita va asigura restaurarea picturii exterioare si interioare, modernizarea instalatiilor de incalzire, achizitia si montarea unei centrale termice pe biomasa, realizarea sistemului informatic al manastirii, .. ....superb..(oricum unor crestinopati o sa le placa acest proiect chiar daca le este foame).....SUNTEM TARA LUI DUMNEZEU

Un comentariu:

  1. Ar trebui renovate manastirile si din fonduri proprii. Sa se perceapa taxe pentru vizitat, plus se castiga de pe urma suvenirurilor. Nu zic ca nu ar prinde bine sprijin de la stat dar, vorba ta, se face foamea in Romania si sunt atatea altele de facut.

    RăspundețiȘtergere