miercuri, 7 aprilie 2010

Intrebare.

Daca Dumnezeu ,conform BIBLIEI ,i-a creat pe Adam si pe Eva ,Eva a fost facuta din coasta lui Adam ,de aici rezulta ca ambii aveau aceleasi caracteristici genetice.cum se explica existenta pe glob trei rase principale :negroida,mongoloida si caucaziana??Este biblia o colectie de mituri??EU cred ca da!!

13 comentarii:

  1. Mai am si eu una . Daca Stefan cel Mare e o legenda , atunci Isus Hristos ce e?

    cu respect ,
    Michel de la http://micheleblog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  2. HRISTOS este personajul principal..sau eroul colectiei de mituri..adica bibliei!s-au gasit dovezi clare care confirma existenta lui stefan cel mare..dar dovezi clare,repet clare,care sa confirme existenta lui iisus nu s-au gasit!te inteleg propabil de mic ai fost invatat ca iisus ne apara pe toti!ti-e greu sa faci o conexiune logica...

    RăspundețiȘtergere
  3. schimb de link-uri ? ( http://micheleblog.wordpress.com )

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii spun ca trebuie sa citim Biblia pentru a gasi raspunsuri. Mie mi-e frica ca o sa raman si cu mai multe intrebari.

    RăspundețiȘtergere
  5. asta cu siguranta..eu am citit fragmente nu pot sa citesc tot..inca de la inceput multe semne de intrebare!!

    RăspundețiȘtergere
  6. E clar ca biblia e o colectie de mituri si ca nimeni nu a studiat genetic coasta lui Adam si ADN-ul lui Eva ca sa fie in masura sa faca afirmatii atat de categorice ca cele care se vehiculeaza .Aveti dreptate !Nu trebuie sa insistati !Asta e o ineptie.Lasati prostiile debitate de atata timp, si cu atata insistenta sa ramana ceea ce sunt : o oglinda in care sa ne vedem fiecare adevaratul caracter,sa-l acceptam si sa putem face un pas inainte catre o lume mai buna la care sunt convins ca si dumneavoastra ,ca atatia altii ,aspirati cu toata puterea interioara...
    Multumesc !
    Si am o mare rugaminte : rectificati - mangloida - transcrieti corect in mongoloida ca sa nu creada cumva tampitii ,sutii si smenarii ,ca se face referire la manglela si ca pe aici e vorba de Portofele-portofele si Ah salamule cu paine...Lucrurile sunt mult mai importante si lumea e plina de aiuriti care ar trebui sa-si dea seama de ceea ce fac cu sufletul ,viata si timpul lor ...

    Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog : MONGOLOIDA si CAUCAZIANA !
    Nu trebuie sa va faceti nici un fel de probleme in legatura cu greselile gramaticale.Sunt inerente.In contextul vitezei si neatentiei cu care intelegem fiecare sa ne traim viata e scuzabil !

    RăspundețiȘtergere
  8. iti multumesc...m-am cam grabit!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nici o problema.
    Acum e in regula.
    Nu am sa va mai deranjez...
    Nu conteaza ca folositi o pentagrama sau alta,ce e de apreciat trebuie apreciat !
    Si optiunile mele sunt la fel de clare ca ale dumneavoastra si chiar daca ne-am intersectat din intamplare nu e nici o nenorocire.Am mai invatat ceva : printre atatia si atatia dezaxati dumneavoastra sunteti dovada vie ca in lumea aceasta atat de aiurita inca mai exista fair-play ,respect si consideratie ...nimeni nu sileste pe nimeni ci doar isi prezinta oferta spre binele tuturor.
    Am primit o lectie de demnitate si onoare ,pentru care va multumesc,si pe care ,va rog sa ma credeti ca stiu sa o apreciez !

    Tot respectul !

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc...oricand esti bine venit!toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Stefan cel mare a fost ridicat la rangul de SFANT precum si sotii Ceausescu.Daca numai d-zeu are puterea sa numeasca sfinti ma intreb de unde atata nerusinare din partea bisericii ca sa fure prerogativele atributionale ale lui d-zeu?

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru ca sunt suficienti oameni care accepta aceste actiuni de-a dreptul penibile..ce denota ipocrizie!!

    RăspundețiȘtergere
  13. bineinteles... e o poveste frumoasa, totusi nedreapta pe alocuri... pe care fiecare o intelege cum vrea/ poate sau cum vor altii.

    RăspundețiȘtergere