vineri, 2 aprilie 2010

Adevarata iubire fata de Dumnezeu si Aproapele nostru


Adevarata iubire fata de Dumnezeu si Aproape se manifesta in taina,nu in public .Nu trebuie sa mergem in biserici,manastiri etc pentru a ne exprima iubirea fata de Creator ,adevarata dragoste vine din interiorul fiecaruia si nu e necesara respectarea unor reguli create de oameni pentru a ti se dovedi cat de iubitor esti!Dragostea fata de Dumnezeu nu se transmite prin obiecte(venerarea icoanelor)sau prin bani ci prin respectarea legilor morale si dorinta de a crea (precum divinitatea a creat lumea).Misiunea noastra este una creationista,DUMNEZEU nu ne influenteaza in acesta viata,nu ne ajuta,ci ne va aprecia la adevarata noastra valoarea dupa moartea trupului!Sentimentele fata de aproapele nostru se exprima prin actiuni interprinse in scopul asigurarii unei bune existente menite sa aduca armonie.

6 comentarii:

  1. Be extremely subtle, even to the point of formlessness. Be extremely mysterious, even to the point of soundlessness. Thereby you can be the director of the opponent's fate.

    RăspundețiȘtergere
  2. I find hope in the darkest of days, and focus in the brightest. I do not judge the universe.If you can, help others; if you cannot do that, at least do not harm them. If you have a particular faith or religion, that is good. But you can survive without it
    Dalai Lama

    RăspundețiȘtergere
  3. The Pope? How many divisions has he got?
    Joseph Stalin

    RăspundețiȘtergere
  4. perfect de acord, sunt pline bisericile de oameni care atunic cand se intorc acasa sint oameni rai, indferenti, mincinosi, egoisti. Personal nici nu cred ca trebuie sa mergi la Biserica sau s acrezi in Biblie ca sa poti fi un om bun si implicat. Trebuie doar sa ai putina empatie astfel incat sa iti dai seama ce efect pot avea faptele tale asupta celuilalt.

    RăspundețiȘtergere
  5. E CHIAR IMPORTANT SA MERGI LA BISERICA SI SA CREZI IN BIBLIE POATE E ADEVARAT SUNT OAMENI RAI CARE MERG LA BISERICA DAR NU CONTEAZA ASTA CONTEAZA SA FII CREDINCIOS SA MERGI LA BISERICA SI SA CREZI IN DUMNEZEU NU E IMPORTANT CUM SUNTEM PT CA TOTI SUNTEM PACATOSI NU NUMAI UNU

    RăspundețiȘtergere