vineri, 30 aprilie 2010

Exista suflet?

Exista suflet?Consider ca se creaza in mintea omului o confuzie majora,crezand in existenta sufletului! !Actiunile oamenilor sunt influentate de emotii,ce au la baza procesele afective(afectivitatea, motivaţia şi voinţa),care de fapt guverneaza intrega gandire!nu exista suflet ,ci doar sentimente ce .merg la brat.cu gandirea!!!Prin urmare suntem "cuante" care dupa caz pot fi materie dar si energie, depinde de aplicatie, in religie si amor suntem cat se poate de energetici, iradiem, dar cand ne lovesc nevoile si durerile devenim mai materiali si mai densi decat plumbul.

7 comentarii:

  1. nu pot sa cred ca nu exista suflet... Sigur nu suntem doar materie! Doar ca nu stiu ce suntem...

    RăspundețiȘtergere
  2. tinere, conceptul de materie este depasit, suntem "cuante" care dupa caz pot fi materie dar si energie, depinde de aplicatie, in religie si amor suntem cat se poate de energetici, iradiem, dar cand ne lovesc nevoile si durerile devenim mai materiali si mai densi decat plumbul.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc pentru informatii!respect!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,exista,oricate sentimente am avea,sufletul nu face parte din ele.Este ceva special,de care unii avem parte mai mult sau mai putin.Eu una cred ca exista,defapt sunt sigura de asta pentru ca...eu uneori pe acest "lucru" ma bazez.
    Multumesc pentru complimente.Apreciez!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cred ca te bazezi pe emotii si pe propriile concepte despre viata,iubire ..etc!!!insa iti respect opinia!!

    RăspundețiȘtergere