marți, 6 aprilie 2010

Conspiratie!!!(1)


Marile companii petroliere impiedica de peste 100 de ani dezvoltarea masinii electrice. Tinand cont de faptul ca marile companii petroliere detin un capital remarcabil,in mod natural de aici reiese ca ele pot coordona politicile economice ale intregii lumi!Iar daca s-ar fi brevetat un model de automobil care sa functioneze cu un combustibil ieftin,magnatii companiilor petroliere ar fi putut foarte usor sa cumpere aceste inventii ca apoi sa le distruga sau sa ofere multi bani inventatorului pentru a-si tine ascunsa inventia!E clar ca banii conduc lumea!

17 comentarii:

  1. "Biblia o carte pentru prostituti ."? A trebuit sa sterg nesimtirea,"agramarea" si mandria draceasca de pe blogul meu, la Sarbatoarea Invierii Domnului.Nu polemizez cu autosuficienta si cu atotcunoscatorii.Intre noi s-ar putea sa fie cel putin o tona de carti citite si ma voi ruga Bunului Dumnezeu sa va lumineze in Adevar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da e firesc sa fei intre noi o tona de carti citite,doar sunteti preot,insa daca cartile au un nivel de logica ce tinde spre 0 ,iar DUMNEAVOASTRA aplicati cele citite in realitate este foarte grav!indoctrinati nu sunt pe aceasta pe aceasta planeta??e penibil sa te mandresti cu cartile citite...DUMNEAVOASTRA ATI SCRIS CEVA??ATI FACUT VREO LEGATURA LOGICA INTRE CE ATI CITIT SI CE E ADEVARAT??A,NU E NECESAR SA VA RUGATI PENTRU MINE,,RUGATIVA SA CREASCA TAXA PE INMORMANTARE...DOMNULE PREOT!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum,cum?! Ce e clar ? Despre ce e vorba ?
    Ce conduc banii ?

    RăspundețiȘtergere
  4. ee ,ziceam si eu,daca tu crezi ca banii sunt simple hartii,ca bogatii nu detin o mare putere decizionala, e in regula!!

    RăspundețiȘtergere
  5. NU ATONIO ,EU NU SPUN CA BANII SUNT SIMPLE HARTII,ACESTE HARTII AU PUTERE DAR NU AU PUTERE PRIN ELE INSELE CI PRIN NOI...
    BOGATII DETIN O MARE PUTERE DECIZIONALA DAR DECIZIILE LOR MUSCA, SFARTECA SI OMOARA ...DIN CE TABARA VREI SA FACI PARTE ?
    AI GRIJA CU TINE PRIETENE...INTELEGI CE VREAU SA SPUN ?
    LUMEA A FOST IMPANZITA DE CAPCANE SI TOTI CEI SLABI SAU NEATENTI VOR CADEA IN PLASA...E UN RAZBOI SI NU E CINSTIT ,NU E PE FATA OMULE,...TI-AU INTINS O CAPCANA SI LANTUL SE STRANGE...NE VOR MAI FURA UN OM SAU VOR MAI NASTE UN ZEU ? DE TINE DEPINDE ...
    EU MI-AM FACUT DATORIA .

    RăspundețiȘtergere
  6. CE NU AI INTELES ANTONIO ?
    INCA SUNT DISPONIBIL...
    ATACUL PSI,MANIPULAREA SI CONFISCAREA LIBERULUI ARBITRU NU SUNT SIMPLE POVESTI...TI SE INTAMPLA FRATE .IAR EU SUNT AICI CA SA TE AJUT SA INTELEGI SI SA POTI SA DECIZI IN CUNOSTINTA DE CAUZA.
    SA NU-TI INCHIPUI CA SUNT CUMVA UN FEL DE INGER PAZITOR,NU, SUNT LA FEL CA TINE SI CA ATATIA ALTII ,NUMAI CA ,INTAMPLATOR SAU NU, AM TRAIT MAI MULTE SI STIU CA AI NEVOIE DE AJUTOR IN TOATA TARASENIA ASTA IN CARE TE-AI BAGAT ,SI SUNT DISPUS SA TE AJUT...DACA REALIZEZI CA AI NEVOIE DE AJUTOR !
    IN REST ,JOS PALARIA;STII CE FACI SI VREI SA FACI CEEA CE FACI,CALE LIBERA ...NU E TERITORIUL MEU CI AL UNORA CARE M-AU INCERCAT SI PE MINE INAINTE SA TE INCERCE PE TINE...

    RăspundețiȘtergere
  7. da..cum spui...aici putem vorbi si de iq-ul fiecarei persoane....daca te lasi manipulat si nu cercetezi...bazandu-te pe traditiie...pe sfaturile unor parveniti..fie ei si preoti,normal capapcitatea ta de gandire este anesteziata ,iar usor,usor..logica va deveni o utopie!

    RăspundețiȘtergere
  8. IN ce capcana sunt atras?crezi ca nu stiu ca fondatorii religiilor vor sa conduca lumea..?.prin manipulare ..desigur

    RăspundețiȘtergere
  9. daac a venit primavara ce?trebuie sa schimb culoarea blogului?daca nu venea primavara nu era necesara schimbarea?toti care intra aici ar trebuie sa fie interesati de esenta lucrurilor ..nu de forma lor!!

    RăspundețiȘtergere
  10. de ce asociezi negru cu vremea urata??de unde conceptia asta?

    RăspundețiȘtergere
  11. de asociezi negrul cu uratul in general?

    RăspundețiȘtergere
  12. istoric bogatia si puterea lumeasca sunt sudate nu stiu cine contesta aceasta realitate.
    crdinta este credinta, lipsa ei nu te indreptateste sa faci caricaturi cu Mohamed.

    RăspundețiȘtergere
  13. ok...nu fac caricaturi..insa pot sa afirm ca eu cred ca biblia este o colectie de mituri???si ca nu are nimic logic in ea???pot sa fiu dezgustat de faptul ca preotii poarta caciuli de aur...iar in colectia de mituri..aia in care cik cred ei...iisus spune ca regatul lui nu este din lumea aceasta??pot sa detst ipocrizia pe fata unor oameni??care ei cred in ceva dar fac pe dos,dar ot ei iti dau sfaturi?

    RăspundețiȘtergere
  14. Bai...da ! Chiar e groasa ! Aveti grija baieti...

    RăspundețiȘtergere
  15. biblia e o carte funciara ....cine sunt proprietarii

    RăspundețiȘtergere
  16. proprietarii sunt cei ce au interesul de a manipula(papa.patriarhi..etc)

    RăspundețiȘtergere