sâmbătă, 17 aprilie 2010

leapsa sus


De foarte mult timp ma intreb de unde apar oamenii astia care vor votul meu. Care este mecanismul de propulsare a lor in cursele electorale? Ce si cum trebuie sa faci ca sa ajungi sa fii remarcat, acceptat si propus? Astazi am gasit un raspuns posibil:
"După ce filmuleţul, cu scene de sex explicite, a fost postat vineri pe Internet devenind astfel public, PSD şi Ana Birchall se confruntă, evident, cu o problemă de imagine, mai ales că ea doreşte să candideze pentru Camera Deputaţilor. Cotidianul a încercat pe tot parcursul zilei de vineri să o contacteze pe Ana Birchall, care a fost întrebată inclusiv prin sms dacă recunoaşte sau dezminte că ea este cea care apare în filmul de pe Internet. Aceasta a refuzat să răspundă la telefon, şi nu a comunicat în niciun fel dacă ea este sau nu personajul din filmul respectiv. "
Desigur inca nu e clar daca personajele sunt cele banuite, sau ca filmul este autentic. De fapt filmul in cauza e posibil nici sa nu existe ....................
Dupa cum am scris si in "vreau sus" asta e politica romaneasca, o leapsa sexuala ierarhica. O clasa politica frustrata, obsedata, vesnic excitata, gata s-o ia in gura si s-o dea mai departe. Ghici cine e la capatul jocului?
Nu! nu suntem noi, ci copiii nostri, carnea proaspata pe care o pregatim, din simplul motiv ca inca nu au dezvoltate oragnele sexuale pentru a o da mai departe.

suntem in razboi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu