vineri, 14 mai 2010

Mandria de a fi roman!Esti mandru?


Ca roman sunt mandru de faptul ca aceasta tara poseda foarte multi inventatori,a caror inventii sunt recunoscute si apreciate la nivel mondial(Ana Aslan-gerovital,Cantacuzino-vaccinul antiholeric,Nicolae Paulescu-descoperitorul insulinei,S.Odobleja-descoperiri in cibernetica,Henri Coanda,Traian Vuia..etc),tot aceasta tara mai poseda si o serie de artisti foarte talentati..chiar geniali...(de exemplu C.Brancusi,L.Blaga,Nichita Stanescu..M.Preda,G.Enescu..etc).Tin sa pomenesc si del cel mai mare diplomat roman...N.Titulescu..(Initiatorul INTELEGERII BALCANICE,cel care a negociat recuperarea tezaurului romanesc e la rusi..ce l care a stabilit o moneda comuna in toate regiunile)...Pe cat de marete sunt figurile prezentate mai sus,pe atat de josnice sunt figurile politice..ce ne-au guvernat din 1990!!

5 comentarii:

  1. pai compari inventatori, sculptori, poeti si pe Titulescu, cu scursurile astea comuniste, cu "emanatiile" ,cum ii place lui Iliescu sa zica, postrevolutionare.
    pana la urma ce vina au papusile ca sunt urate si prost croite?

    RăspundețiȘtergere
  2. am caracterizat tara in antiteza!!paradoxul tarii....un popor inteligent..dar foarte prost condus!!atat!

    RăspundețiȘtergere
  3. ''99% dintre romani sunt manelisti'' - Superbase

    RăspundețiȘtergere
  4. nimeni altu- fii bravilor soladati ! asculta piesa ..

    RăspundețiȘtergere
  5. manelizarea asta a fost comandata zic..bine sunt putin conspirativ...se da circ...se uita de esenta lucrurilor,a problemelor!!in timp tara s-a aliniat in procesul de globalizare,proces ditructiv pentru un stat ce are pretentia de a detine controlul asupra administratiei economice!globalizrea nu provoaca decat imbogatirea marilor bancheri..si a marilor corporatii internationale...fapt ce duce la saracirea statelor mici...ca Romania ..de exemplu..si nu numai!

    RăspundețiȘtergere